Η Ιστορία Μας

Η ΑΚΤ αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες της εφαρμόζουν επιχειρηματικές λύσεις που σχετίζονται με το Ανθρώπινο τους Δυναμικό, συνεισφέροντας με επιτυχία στην αξιοποίηση των βέλτιστων πρακτικών και διαδικασιών. Στην ΑΚΤ περηφανευόμαστε για την τεχνολογική καινοτομία που προσφέρουμε όπως και για την εξειδίκευση μας στον τομέα, προσφέροντας στους πελάτες μας πολύτιμες ευκαιρίες μέσω και του δικού μας εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Η επιμονή μας στη ποιότητα και η ειδίκευση μας στον τομέα αναγνωρίζεται συνεχώς, τόσο από τον αριθμό των βραβείων που δεχόμαστε, όσο και από τον αριθμό των επιτυχημένων εφαρμογών μας.

Αξιοποιώντας την συλλογική μας γνώση και εμπειρία

Η συλλογική προσφορά των δικών μας ανθρώπων ανά το παγκόσμιο είναι ένα από τα κύρια μας πλεονεκτήματα, αφού αναπτύσσεται συνεχώς με τις καθημερινές μας εμπειρίες.

Όταν αυτή η συλλογική γνώση και εμπειρία εφαρμοστεί στην επίλυση των δικών σας αναγκών, οι υπηρεσίες που θα λάβετε θα καθοδηγούνται από επίκαιρες κι έγκυρες πληροφορίες και τη δυναμική ενός πραγματικά συνδεδεμένου οργανισμού. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τον συνδυασμό των γνώσεων μας με τις τελευταίες τάσεις και κανονισμούς στον τομέα μας. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται, τα μέλη της ομάδας της ΑΚΤ έχουν πρόσβαση σε αυτές τις γνώσεις, τις μεθοδολογίες και τα καινοτόμα εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιούμε για να σας εξυπηρετήσουμε στον μέγιστο βαθμό.

Είμαστε εκεί που μας χρειάζεστε

Χρειάζεστε ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που να διατηρούνται σε αυτά τα επίπεδα απρόσκοπτα σε όλες τις τοποθεσίες που συνδέονται με την επιχείρηση σας. Με τοπική παρουσία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, καθώς και με ένα διεθνές δίκτυο συνεργατών, μπορούμε να ανταποκριθούμε ταχύτερα από τους ανταγωνιστές μας και να συγκεντρώσουμε τους καλύτερους ειδικούς, οι οποίοι θα είναι σε θέση να σας προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε.

Αξίες γνωστικής ποικιλομορφίας

Η AKT προσφέρει ευκαιρίες σε συνεργάτες με ποικιλόμορφες αντιλήψεις, ιστορικό και εμπειρίες, έτσι ώστε να η συλλογική τους προσπάθεια να έχει ως αποτέλεσμα τις καλύτερες δυνατές λύσεις για εμάς και τους πελάτες μας. Χτίζουμε την δική μας εταιρεία και ενδυναμώνουμε την κουλτούρα μας μέσα από την ενθάρρυνση της γνωστικής ποικιλομορφίας και συνεργασίας, κάτι που διαφαίνεται ξεκάθαρα και στα προγράμματα πρόσληψης, διατήρησης και ανάπτυξης της ομάδας μας.